Bereikbaarheid

Pendelbussen
Tijdens het evenement worden er pendelbussen ingezet op onderstaande volgende trajecten. Het pendelbusticket is voor de deelnemers bij hun inschrijving inbegrepen.
 • P+R Schuttersveld - NS Station Sneek (startlocatie 42,2 km)
  tussen 07.00 en 08.45 uur
 • NS Station Sneek - P+R Schuttersveld 
  tussen 09.00 en 14.00 uur
 • P+R Schuttersveld - Terherne (startlocatie 21,1 km)
 • P+R Schuttersveld - Recreatiegebied De Potten (startlocatie 7,5 km)
 •  NS Station Sneek (finishlocatie alle afstanden) - P+R Schuttersveld
  Tussen 14.00 en 01.00 uur
Openbaar vervoer
Sneek is goed bereikbaar met zowel de bus als de trein.

42,2 km (Mar-athon) wandelaars die met de trein komen, raden we aan om uit te stappen bij Station Sneek. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar de start op het Martiniplein.

Wandelaars en hardlopers die voor 21,1 (Halve Mar-athon) of 7,5 km hebben gekozen, raden we aan om uit te stappen bij Station Sneek. Vanaf hier rijdt er een pendelbus naar Sportcentrum Schuttersveld. Vanaf daar vertrekt de pendelbus naar de startlocatie.

Alle deelnemers kunnen na de finish op het Martiniplein de bus of trein pakken vanaf Station Sneek, op 5 minuten loopafstand. 

Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:
Auto
Kom je met de auto? Dan raden wij je aan te parkeren op onderstaande locatie. Hiervandaan vertrekken ook de pendelbussen naar de verschillende startlocaties. Je kunt voor € 5,- een parkeerkaart bestellen bij jouw inschrijving. Heb je dit nog niet gedaan, dan kun je deze alsnog aanschaffen op de dag zelf bij het parkeerterrein. Reis je via de Afsluitdijk? Houd dan rekening met extra reistijd i.v.m. werkzaamheden.
 
P+R Schuttersveld
Kleasterwei 3
8633 WR Ysbrechtum

Heb jij een parkeerkaart bij je inschrijving besteld, dan kun je op zaterdag 24 juni op vertoon van je persoonlijke QR-code het parkeerterrein oprijden. Je ontvangt vooraf geen fysieke parkeerkaart.
Fiets
Bij Sportcomplex Schuttersveld wordt voor fietsers een fietsenstalling ingericht. Kies bij voorkeur in het centrum van Sneek voor een locatie buiten het Martiniplein en het parcours, zodat de hardlopers en wandelaars hier geen hinder van ondervinden.