Bereikbaarheid

Pendelbussen
Tijdens het evenement worden er pendelbussen ingezet op onderstaande volgende trajecten. Het pendelbusticket is voor de deelnemers bij hun inschrijving inbegrepen.
  • P+R Schuttersveld - NS Station Sneek (startlocatie 42,2 km en finishlocatie alle afstanden)
  • P+R Schuttersveld - Terherne (startlocatie 21,1 km)
  • P+R Schuttersveld - Recreatiegebied De Potten (startlocatie 7,5 km)
Openbaar vervoer
Sneek is bereikbaar met zowel de bus als de trein. Als je met de trein komt, dan raden wij je aan om uit te stappen op NS station Sneek. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar de start op het Martiniplein. Vanaf NS Station Sneek rijdt er ook een pendelbus naar het Schuttersveld, waarvandaan de pendelbus naar de start van de Kwart en Halve Mar-athon vertrekt. Kom je via het traject Leeuwarden - Stavoren of met de bus? Dan reis je met Arriva

Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:
Auto
Kom je met de auto? Dan raden wij je aan te parkeren op onderstaande locatie. Hiervandaan vertrekken ook de pendelbussen naar de verschillende startlocaties. Je kunt voor € 5,- een parkeerkaart bestellen bij jouw inschrijving. Heb je dit nog niet gedaan, dan kun je deze alsnog aanschaffen op de dag zelf bij het parkeerterrein. Reis je via de Afsluitdijk? Houd dan rekening met extra reistijd i.v.m. werkzaamheden.
 
P+R Schuttersveld
Kleasterwei 3
8633 WR Ysbrechtum
Fiets
Bij Sportcomplex Schuttersveld wordt voor fietsers een fietsenstalling ingericht. Kies bij voorkeur in het centrum van Sneek voor een locatie buiten het Martiniplein en het parcours, zodat de hardlopers en wandelaars hier geen hinder van ondervinden.