Inschrijven en tarieven

Op zaterdag 25 juni vindt de 6e editie van de Mar-athon rond Sneek en meer plaats. De inschrijving is nu geopend!
Inschrijven

Hardlopen

Inschrijven

Inschrijven

Wandelen

Inschrijven

Tarieven hardlopen

Mar-athon € 40,-
Halve Mar-athon € 30,-
Kwart Mar-athon € 20,-

Tarieven wandelen

Mar-athon € 25,-
Halve Mar-athon € 20,-
Kwart Mar-athon € 15,-
Wij hebben er vertrouwen in dat de Mar-athon Sneek op zaterdag 25 juni 2022 op een veilige manier kan plaatsvinden. Mocht het evenement dit jaar niet door kunnen gaan, dan ontvangen alle deelnemers restitutie van het inschrijfgeld, met aftrek van de kosten die Le Champion al in de voorbereiding heeft gemaakt.

Veelgestelde vragen
Voor alle vragen rondom de inschrijving en de coronamaatregelen tijdens de Mar-athon Sneek, verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Eventshirt 

€ 17,50
Meer over dit shirt
Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap
MedalTab
Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinerringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Bestel dan een gepersonaliseerde medaille inleg. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd en krijg je na afloop thuisgestuurd. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per stuk. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen.
Parkeerkaart
Wil je met de auto naar de Mar-athon Sneek komen? Bestel dan voor € 5,- een parkeerkaart bij jouw inschrijving. Nabestellen is helaas niet mogelijk. Meer informatie over de bereikbaarheid van de Mar-athon Sneek vind je hier.
Goede doel
Mar-athon Sneek zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de 6e editie is Rode Kruis Fryslân. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen.