Vrijwilligers

Om van de Mar-athon Sneek een succes te maken zijn veel vrijwilligers in touw. Zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf is een groot aantal vrijwilligers nodig voor het vervullen van diverse taken. Assistentie bij het parkeren, helpen bij diverse verzorgingsposten, parcoursmedewerker, verkeersregelaar en helpen bij de start van de verschillende afstanden zijn slechts enkele van de taken waarvoor vrijwilligers nodig zijn.  

Vind je het leuk om een evenement een keer van een andere kant te beleven, of wil je een vriend, vriendin of kennis aanmoedigen tijdens deze tocht en gelijk een steentje bij dragen aan de organisatie? Meld je dan nu via onderstaande button aan als vrijwilliger! In het rooster vind je de taken waarop je jezelf kunt inplannen. Als beloning voor het helpen voorzien wij alle vrijwilligers van een lunchpakket en een 'crew' shirt van de Mar-athon Sneek.

Wil jij helpen als vrijwilliger?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl
Ben jij al vrijwilliger?