Training

Groet uit Schoorl Run
Op zondag 13 februari 2022 kun je genieten van de prachtige natuur in Schoorl. Het parcours van de Groet uit Schoorl Run gaat dwars door het bos- en duingebied van Staatsbosbeheer. Het is het mooiste parcours van Nederland, met als hoogtepunt het doorkruisen van het afwisselende duingebied. Je kunt kiezen uit afstanden van 30, 21 en 10 km. 

Meer over de Groet uit Schoorl Run
Zandvoort Circuit Run
Start zondag 27 maart op het Formule 1 circuit! Als hardloper wil je één keer in je leven deze unieke race gelopen hebben. Sprint weg vanuit de pitstraat richting de heuvels en de kombochten. Alle afstanden lopen een gehele ronde over het circuit. Daarna gaat het parcours van de lange afstanden richting het strand, de duinen en het dorp. De finish van alle afstanden is op CM.com Circuit Zandvoort. Ga jij voor de 10 Engelse Mijl (16,1 km), 12 km of 4 km?

Meer over de Zandvoort Circuit Run
Alkmaar City Run by night
Run & Swing door het centrum van Alkmaar op donderdag 25 mei 2022. Doe ter voorbereiding op de Mar-athon Sneek mee met de Alkmaar City Run by night. Het parcours loopt door sfeervolle straten en over bomvolle horecapleinen. De bewoners langs het parcours maken er ieder jaar weer een feestje van en verhogen de sfeer door de straten aan te kleden met slingers, lichtitems en extra muziek. Je kunt kiezen uit 10 of 5 km. 

Meer over de Alkmaar City Run by night
Zandvoort Light Walk
Begin jouw training voor de Mar-athon Sneek op zaterdag 19 februari 2022 in Zandvoort. Daar vindt de tweede editie van de Zandvoort Light Walk plaats. Deze unieke wandelbeleving gaat over de boulevard, het strand en het sfeervolle dorp van Zandvoort. Onderweg kom je langs tal van unieke lightacts tegen. Je kunt kiezen uit afstanden van 18, 14 of een Family Walk van 6 km. 

Meer over de Zandvoort Light Walk
30 van Zandvoort
Wandelen door Nationaal Park Zuid Kennemerland, over het strand en langs culturele bezienswaardigheden. Dat kan op zaterdag 26 maart 2022 tijdens de 30 van Zandvoort. Kies uit een route van 18, 30 of 35 km. 

Meer over de 30 van Zandvoort
Wandel4daagse Alkmaar
Zet jouw laatste trainingsstappen voor de Mar-athon Sneek in Alkmaar! Van woensdag 15 t/m zaterdag 18 juni 2022 vindt de Wandel4daagse Alkmaar plaats. De meest afwisselende 4daagse van Nederland over het strand, door de polder, in het bos en een onvergetelijke finish op het historische Waagplein. Kies uit een afstand van 8,5 - 15 - 20 - 25 of 40 km. En wandel je liever 2 dagen? Ook dat is mogelijk!

Meer over de Wandel4daagse Alkmaar