Pacing Team

Het Pacing Team powered by Runner’s World zal aanwezig zijn om hardlopers naar hun gewenste droomtijd te hazen op de hele en halve marathon afstand.

Wat is het Pacing Team powered by Runner’s World?
Pacers zijn tempobegeleiders, die door hun ruime wedstrijdervaring de afstand, omstandigheden en het tempo perfect aanvoelen. Hierdoor zijn ze in staat heel gelijkmatig naar de finish te lopen. Om jou door de moeilijke momenten heen te slepen, laten zij zich af en toe terugvallen in de groep om je moed in te spreken en voorzien ze je van tips en adviezen van onschatbare waarde. De groepen deelnemers worden verdeeld onder geplande streeftijden. Per groep lopen bij de Mar-athon Sneek minimaal twee pacers mee. Zij zijn duidelijk herkenbaar aan hun witte tenue en aan hun uiting met de streeftijd met het logo van Runner’s World erop. Aan je deelname aan het Pacing Team powered by Runner’s World zijn – buiten de gebruikelijke inschrijfgelden voor het evenement zelf – geen extra kosten verbonden.

De juiste streeftijd
De pacers worden verdeeld onder geplande streeftijden. De pacers starten, net als de deelnemers, in de startgolven en startvakken met dezelfde verwachte eindtijd. Ze zijn uiterlijk 20 minuten voor de start in hun startvak te vinden.

Marathon
3.15 / 3.30 / 3.45 / 4.00 / 4.15 / 4.30 / 4.45 / 5.00 
 
Halve marathon
1.30 / 1.45 / 2.00 / 2.15 / 2.30