Le Champion app

De Le Champion app is de nieuwe omgeving waarin de deelnemers en supporters genieten van de ultieme beleving vóór, tijdens en ná de evenementen van Le Champion. De nuttige functionaliteiten zorgen voor een nog leukere deelname en perfecte voorbereiding. Bekijk op deze pagina de voordelen en extra's van de app tijdens de Mar-athon Sneek.
De Le Champion app is een overkoepelende app, waarin alle evenementen van de sportorganisatie gebundeld zijn. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie bekijken en de uiteindelijke sportieve prestatie bekijken. Naast dat deze app voor deelnemers handig is, kunnen supporters en bewoners van één evenement deze ook downloaden. Zo kunnen zij door middel van de LiveTracking precies zien waar op het parcours hun helden zijn. De app is gratis te downloaden in de Play Store en App Store!


Zo connect je jouw startnummer

Wil je gevolgd worden door jouw supporters/fans? Koppel dan je startnummer aan je persoonlijke account in de app. Hierbij is het belangrijk dat je dezelfde inlog (e-mailadres en geboortedatum) gebruikt als je bij je inschrijving hebt gedaan. 

Zo activeer je GPS-LiveTracking

Om GPS-LiveTracking te activeren moet jouw startnummer gekoppeld zijn aan jouw profiel. Zie in de video hiernaast hoe je dat doet of doorloop dit handige stappenplan. Als je alles goed hebt ingesteld, dan zie je in de app een startknop staan.

Zet je profiel op privé

Wil je dat jouw supporters/fans jou kunnen volgen, maar wil je niet dat iedereen je kan volgen? Zet dan je profiel op privé. Op deze manier kunnen alleen de mensen je volgen, die van jou de pincode hebben gehad. Deze pincode stel je zelf in. 

GPS-LiveTracking voor wandelaars

Wil jij als wandelaar gebruikmaken van de GPS-LiveTracking functie? Koppel dan je startnummer aan je persoonlijke account in de app en activeer jouw GPS op het moment dat je daadwerkelijk van start gaat. Een uitgebreide uitleg vind je via onderstaande link of bekijk de onderstaande video's. 

Veelgestelde vragen Le Champion app

Waar download ik de Le Champion app?
De Le Champion app is gratis te downloaden via de Play Store en App Store. Alle evenementen van Le Champion zijn hierin terug te vinden. In de app vind je toffe features, maar ook LiveTracking voor jouw supporters.
Hoe activeer ik de LiveTracking?
Om de GPS-LiveTracking functie te activeren, dien je jouw startnummer te koppelen aan de jouw app. Dit doe je door een account aan te maken in de Le Champion app. Bevestig je e-mailadres na het registreren en log in met je account in de Le Champion app. Heb jij geen mail ontvangen? Check dan jouw spam. Kies in de app het evenement waar je aan gaat deelnemen en meld je hier aan als deelnemer. Vul in jouw profiel het startnummer in welke je ontvangen hebt in de deelnemersmail.

Bekijk de uitleg in de video op deze pagina of neem dit handige stappenplan door.
Mijn app werkt niet
Check of de naam en geboortedatum in jouw profiel overeen komen met jouw gegevens van jouw inschrijving. Heb jij vragen over de app of ervaar jij problemen, neem dan contact op met team@tracx.events.


Mis niets met de Le Champion app tijdens de Mar-athon Sneek

Alle belangrijke evenementinformatie bij elkaar
LiveTracking van jouw deelname (ook leuk voor supporters)
Leuke en handige tips ter voorbereiding op jouw Mar-athon Sneek
Al jouw wandel- en hardloopprestaties in één overzicht
Laat iedereen weten dat jij erbij was met het unieke selfieframe
Het bijbestellen van extra's zoals het unieke shirt
Alle evenementen van Le Champion overzichtelijk in één kalender
Inschrijven voor jouw volgende uitdaging van Le Champion
 

Een kijkje in de Le Champion app