Eventshirt

Speciaal voor de Mar-athon Sneek 2023 is er een uniek eventshirt ontworpen. Dit drypower shirt wordt niet vochtig door zijn ademende werking, voelt heerlijk zacht en superlicht aan, krimpt niet en hoeft niet gestreken te worden. Het shirt is verkrijgbaar in een heren- en damesmodel. Het herenmodel heeft een ronde hals en het vrouwenmodel heeft een V-hals. Zowel het dames- als herenmodel is te bestellen in de maat S t/m XXL.

Zeg je Friesland, dan zeg je water. Het ontwerp van het shirt is dan ook niet voor niets 'navy' blauw. Het symbool van het evenement vind je terug op de voor- en achterkant van het shirt: de Sneker Waterpoort, de M van Mar-athon en een waterdruppel. In het symbool staan alle elementen van het evenement verwerkt, omschreven in roze en wit.

Het eventshirt kan worden besteld tijdens online inschrijving en kost slechts € 17,50. Op de dag zelf kan het eventshirt worden gekocht op het Martiniplein voor € 22,50 per stuk.

Heb jij het eventshirt bij je inschrijving besteld, dan kun je deze op zaterdag 24 juni op vertoon van je persoonlijke QR-code ophalen op het Martiniplein (42,2 km wandelen) of bij P+R Schuttersveld, voordat je de bus instapt.